Menu
 

Tietoa yrityksestä

Elenger, joka tunnetaan kotimaassaan nimellä Eesti Gaas, on yksi suurimmista ja kokeneimmista yksityisistä energiakonserneista Baltian alueella. Yhtiön toiminta alkoi jo vuonna 1865. Elenger on osa laajempaa yritysryhmää, johon kuuluu myös Itämeren merkittävin varustamo Tallink.

Keskeinen osaamisemme painottuu maakaasuun ja pystymme tarjomaan asiakkailemme tarvittavat maakaasuratkaisut niin kaasu-  kuin nestemuodossa (LNG). Meillä on suora pääsy sekä putkikaasun että nesteytetyn maakaasun lähteisiin. LNG:n toimitamme asiakkaillemme omalla kuljetuskalustolla; LNG -rekoilla tai säiliölaivalla (syksyllä 2020 alkaen). Myymme myös liikennekaasua, sähköä ja olemme mukana aurinkoenergian tuotannossa.

Suomessa tarjoamme useita maakaasuratkaisuja, mukaan lukien nesteytetyn maakaasun, asiakkaillemme. Tarpeitanne vastaavat kaasutuotteet ja kilpailukykyinen hinnoittelumme tekevät meistä  mieluisan kumppanin. Tuotteidemme hinnoittelu on läpinäkyvää ja ennustettavaa. Asiakkaana voit keskittyä omaan tekemiseesi luottaen energianhankinnan olevan ammattimaisesti sekä kilpailukykyisesti hoidettua.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Elenger OY sekä sen emoyhtiö AS Eesti Gaas ovat sertifioituja ISO 9001 ja 14001 -standardien mukaisesti.