Menu
 

Tietoa yrityksestä

Elenger, kotimaassaan Virossa tunnetaan nimellä Eesti Gaas, on yksi suurimmista ja kokeneimmista yksityisistä energiakonserneista Baltian alueella. Yhtiön historia alkaa vuodesta jo 1865. Elenger on osa laajempaa yritysryhmää, johon kuuluu Itämeren merkittävin varustamo Tallink.

Maakaasu on keskeisin tuotteemme ja osaamisemme, niin kaasumaisena kuin nesteytettynä (LNG). Meillä on suora pääsy sekä kaasu- että nesteytetyn maakaasun lähteisiin. LNG:n toimitamme asiakkaillemme omalla kuljetuskalustolla; LNG rekoilla tai säiliölaivalla (syksyllä 2020 alkaen). Myymme myös liikennekaasua, sähköä ja olemme mukana aurinkoenergian tuotannossa.

Suomessa tarjoamme maakaasuratkaisuja, myös nesteytetyn maakaasun, asiakkaillemme. Tarpeitanne vastaavat kaasutuotteet ja kilpailukykyinen hinnoittelu tekevät Elengeristä mieluisan kumppanin liiketoiminnallenne. Tuotteidemme hinnoittelu on läpinäkyvää  ja ennustettavaa. Asiakkaana voit keskittyä omaan tekemiseen luottaen energianhankinnan olevan ammattimaisesti sekä kilpailukykyisesti hoidettuna 24/7.

Kiinnostavaa ja ajankohtaista?

Ota rohkeasti yhteyttä.